Portrætter af håndværkere

  • Beslagsmed

“Jeg har lyst til at fotografere og skrive historier om mennesker der arbejder med håndværk. Har du lyst til at være med?”

– Jes Roger Petersen

Jeg hedder Jes Roger Petersen. De sidste 2-3 år har jeg mærket en stigende interesse for det håndværksmæssige arbejde. Jeg er fascineret af dem der kan skabe noget håndgribeligt. Noget man kan holde i hånden, mærke, smage eller lytte til.

Fotografering og interview

Jeg har lyst til at fotografere håndværkere, mens de udfører deres arbejde og jeg vil også gerne høre historien om hvorfor de valgte netop dette fag. Derfor vil jeg gerne i kontakt med håndværksvirksomheder, der udfører traditionelt håndværk og helst på den “gammeldags” måde. Altså ikke for mange robotter og masseproduktion, men gerne “rigtigt” håndværk. Jeg vil gerne møde mennesket bag.

Fortæl din historie

Jeg har lyst til at møde dig og høre din historie. Jeg vil gerne vide hvad der driver dig, din passion. Hvorfor valgte du netop det fag og hvad var det der førte dig der til. Hvad er dine drømme og visioner.

Har du lyst til at være med?

Passer dit fag ind i denne kategori? Har du lyst til at fortælle din historie og lade dig fotografere?

Så lad os etablere kontakt og drøfte mulighederne. Hvis du er i tvivl, så skriv alligevel.

Hvis vi bliver enige om at gå videre med projektet, kan vi aftale nærmere om det praktiske. Jeg vil gerne have god tid til at lave billederne, så du, og dit håndværk, bliver præsenteret på bedste måde. Og vi skal også have tid til at lave et interview, hvor jeg kan høre din historie.

Jeg har ikke nogen fast skabelon, så lad os se hvad der passer bedst i den specifikke situation. I første omgang er det vigtigste at du har lyst.

Hvad skal det bruges til?

Og nu tænker du måske: Hvad skal han bruge alle disse billeder og interview til? Svaret er at, jeg drømmer om at udgive dem i en eller anden form. Meget gerne en stor flot bog. Det er ikke helt på plads endnu, og jeg overvejer alle muligheder. Men mere om det senere. Derfor er det også vigtigt at du er åben for denne mulighed, hvis du har lyst til at være med. Se samtykkeerklæring her.

Kontakt mig på telefon (+45) 61 67 02 22, jep111111@gmail.com eller brug kontaktformularen

Hvis du vil vide lidt mere om hvem jer er, er du velkommen til at se mine billeder her: https://www.jesroger.dk/ Du kan læse min blog her: http://erduder.dk/ og mit cv her: http://erduder.dk/cv/

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Jes

Stenaldermanden

Smed og multikunstner der også laver flinteøkser.

Klassisk Herrefrisør

Herrefrisør i Roskilde med en hyggelig salon og retro indretning

Habithacker

Blogindlæg om at starte Habithacker projektet.