Habithacker logoet

Habithacker logo’et er inspireret af flere forskellige emner og temaer. Jeg synes der skal være nogle tanker og historier bag logoet. Det får en større styrke og kommer til at betyde mere for mig. Og forhåbentlig også for andre.

Logoet er primært inspireret af Steve Jobs berømte tale fra 2005 på Stanford universitetet i USA. Her taler han om “Connecting the dots” – at forbinde punkterne fremadrettet.

Særligt denne del af talen resonerede stærkt med mig, selvfølgelig på grund af den situation jeg befinder mig i lige nu.

“You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.
You have to trust in something: your gut, destiny, life, karma, whatever.
Because believing that the dots will connect down the road will give you the confidence to follow your heart, even when it leads you off the well worn path.”

Dette er kun et uddrag, men hør hele talen på Stanfords Youtube kanal.

Forskellige udtryk

Logoet har haft mange forskellige udtryk i designprocessen, men Connecting the dots temaet, har været gennemgående. I starten forsøgte jeg at skabe et håndtegnet look med min Wacom tablet. Derefter blev mere poleret. Det kom til at ligne et træ og senere et træ der lignede et menneske med udslåede arme, klar til at omfavne og kramme.
Men det blev for kompliceret og uklart, og jeg vendte tilbage til den oprindelige idé med punkter der forbindes og et meget simplere design.

Jeg eksperimenterer stadig og har lavet mange forskellige versioner. Jeg elsker at lege. Men det finder sikkert sin endelige form på et tidspunkt. Jeg har selv designet det i Affinity Photo og Affinity Designer. Mit budget tillader ikke at hyre en professionel designer 🙂 Jeg har brugt meget tid på det – ALT for meget tid, men det er svært at slippe når jeg først kommer i gang.