Jeg vil gerne være med

Inden vi starter et samarbejde i dette fotoprojekt, er der nogle ting vi skal være enige om. Ellers kan det ikke lade sig gøre. Så lad os få det på plads med det samme.

Et af dem er et lovmæssigt krav fra EU, så det må vi hellere få ordnet. Det er den nye Samtykkeerklæring, som du skal udfylde og sende. Læs den gerne i gennem og se hvad du synes. http://www.habithacker.dk/samtykke/

Det er standard for alle fotografer, så der er ikke noget særligt ved dem. Jeg er ikke interesseret i at samle personfølsomme oplysninger. Jeg har din email og adresse og jeg har ikke tænkt mig at bruge det til andet end personlig kommunikation om projektet. Om persondata.

Det andet er mere en forventningsafstemning og ikke juridisk. Jeg vil gerne have mulighed for at fotografere dig mens du arbejder. Og jeg vil også gerne fotografere dig med tydeligt ansigt. Det må gerne være et uformelt, sjovt, utraditionelt portræt, men også gerne mere seriøst. Det er helt individuelt. Eventuelt i dit værksted eller hvad vi finder på. Men du skal vide at mit mål er at lave en flot bog, der bliver udgivet i hele verden. Det er ikke sikkert det lykkes, men det kan jo være. Billederne skal være respektfulde, æstetisk smukke, hvis det er muligt. Jeg ønsker ikke at hænge nogen ud eller lave billeder i uflatterende situationer.

Dine billeder kan derfor, potentielt, blive publiceret overtalt i bøger, blade og sociale medier. Og det skal du have lyst til.

Når vi mødes til et photoshoot skal du være parat til at afsætte nogle timer til projektet. Jeg vil gerne have god tid til at lave nogle virkelig gode billeder. Grundigt og gennemarbejdet.

Det er hvad jeg lige kan komme i tanker om nu. Du er altid hjertelig velkommen til at stille spørgsmål hvis du er i tvivl om noget.

Venlig hilsen

Jes